AS LOGISTICS - Logistička komponenta AS HOLDING grupacije !

TRANSPORT

HACCP certifikat i visoki standardi transporta

Vršimo usluge transporta svih vrsta roba pod kontrolisanim temperaturnim režimom na teritoriji cijele BiH. Za prevoz robe koristimo savremeno opremljena vozila sa rashladnim uređajima za prevoz svih vrsta tereta.

Flota kojom raspolažemo uključuje vozila nosivosti od 2 do 25 tona različitih temperaturnih režima prevoza, što nam omogućava da odgovorimo na sve zahteve naših klijenata.

Sva naša vozila su opremljena modernom tehnologijom i povezani satelitskim sistemom za praćenje. U skladu sa svim HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) standardima, te zadovoljavaju visoke higijenske i preventivne standarde u prevozu prehrambenih proizvoda. U svakom trenutku, možemo da pružimo informacije o lokaciji vozila, kao i precizne podatke o temperaturi u tovarnom prostoru.

Imajući u vidu činjenicu da je vrijeme odziva u domaćem transportu izuzetno važan faktor, naša vozila su pažljivo alocirana na teritoriji BIH tako da formiraju mrežu koja je spremna da u najkraćem roku, izađe u susret potrebama klijenata.